Нашите прелестни рокли

Създадени с любов към булките

Made with Love

By Madioni

Любов! Създадена с любов, за да носи любов - това е колекция "Made with Love" на линия Madioni на Ariamo. Сватбените рокли в колекцията носят усещане за лукс, стил и женственост. Линиите и материите успяват да подчертаят уникалната красота на  булката, създавайки една наистина съвършена сватбена визия. Направено с любов за Вас!

España es mi amor

By Tesoro

Вдъхновени от прелестите и страстта на темпераментна Испания, роклите от колекция "España es mi amor" впечатляват с незабравим стил, индивидуалност и луксозно изпълнение. Материите и изработката отразяват последните тенденции в света на булчинските рокли, както винаги с безкомпромисно внимание към всеки детайл. "España es mi amor" предоставя богат избор от спиращи дъха рокли за булките, които искат да бъдат красиви, стилни и впечатляващи.

Вижте повече

Love is in the air

By Ariamo Collection

Шик, бохо и много нестандартни - колекция "Love is in the air" е създадена за булките, които не се страхуват да бъдат различни. Колекцията се фокусира върху последните тенденции в сватбените рокли и преобладават булчинските рокли в бохо стил, но ще имате възможност да се докоснете и до стилни класически модели.

Вижте повече

Sicilian Fairytale Story

By Tesoro

Вдъхновени от прелестите на Сицилия, сватбените рокли на колекция Sicilian Fairytale Story впечатляват с уникалните си материи, силуети и стил.

Le Provence

By Ariamo

Една романтична колекция сватбени рокли, вдъхновена от невероятната красота на южна Франция. Колекция Le Provence носи полъх на нежност, класа и елегантност със силна доза френски шик. Дантелите са характерни и запомнящи се, а силуетите подчертават женствеността на булките.

Royal Story

By Ariamo

Прелестната колекция Royal Story носи неповторимо усещане за аристократизъм и изящество. Сватбените рокли олицетворяват  непреходната класа и женственост, подчертавайки красотата на всяка дама, а луксозните материи и нежни акценти правят булчинските рокли неповторими.